Ο ΙΑΤΡΟΣ

Ο Ιωάννης Σ. Παπαγεωργίου είναι ειδικός ορθοδοντικός

και διδάκτωρ της Ορθοδοντικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1988, παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα ορθοδοντικής στη Γαλλία το 1991 και 1992.

Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης την περίοδο 1993 – 1997 όπου απέκτησε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ορθοδοντική και λίγο αργότερα, κατόπιν εξετάσεων στο Υπουργείο Υγείας, τον τίτλο του Ειδικού Ορθοδοντικού.

Στο παρελθόν συμμετείχε στην εργαστηριακή και κλινική άσκηση των φοιτητών του 7ου και 8ου εξαμήνου σπουδών της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα, έχει πραγματοποιήσει πολλές ομιλίες στην Ελλάδα ενώ έχει παρουσιάσει εργασίες του στο εξωτερικό. Το 2000 τιμήθηκε με υποτροφία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Το 2007 εγκρίθηκε με άριστα η διατριβή του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ανακηρύχθηκε διδάκτορας του πανεπιστημίου.

Συμμετείχε στην Οργανωτική Επιτροπή πανελληνίων και διεθνών συμποσίων της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος. Διετέλεσε Ταμίας στον Επαγγελματικό Σύλλογο Ορθοδοντικών Ελλάδος την περίοδο 2004 – 2007 και Γενικός Γραμματέας της Ορθοδοντικής Εταιρίας Ελλάδος την περίοδο 2005 – 2008.

Ο ιατρός διατηρεί ορθοδοντικά ιατρεία στο Περιστέρι και στου Ζωγράφου.