Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

  1. Ο ορθοδοντικός δεν επιθυμεί μόνο να αποκαταστήσει το πρόβλημα αλλά και η ορθοδοντική θεραπεία να αποτελέσει μια ευχάριστη εμπειρία και για τα δύο μέρη.
  2. Δίνεται μεγάλη σημασία στην πρόληψη και στην αποφυγή εξαγωγών μονίμων δοντιών.
  3. Το τελικό θεραπευτικό πλάνο επιλέγεται αφού πληροφορήσουμε τους ασθενείς μας για τις διαθέσιμες τεχνικές και μεθόδους, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους και συζητήσουμε μαζί τους τις προσδοκίες και τους προβληματισμούς τους. Η ενδεδειγμένη θεραπεία εξατομικεύεται μέσα από τη συζήτηση και λαμβάνει υπόψιν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενή.
  4. Έλεγχος στοματικής υγιεινής κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Δίνεται μεγάλη σημασία στη στοματική υγιεινή. Ο ασθενής παραπέμπεται κάθε 6-8 μήνες, αν χρειαστεί και πιο σύντομα, στον οδοντίατρο για καθαρισμό ή θεραπεία ουλίτιδας.
  5. Ποιότητα στα υλικά που χρησιμοποιούνται. Τα υλικά δεν είναι ανακυκλώσιμα και προέρχονται όλα από ευρωπαϊκές ή αμερικάνικες εταιρίες.
  1. Οι τιμές είναι προσιτές και η πληρωμή γίνεται σταδιακά κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Αν υπολογιστεί σε βάθος χρόνου και διάρκειας του αποτελέσματος, το κόστος είναι πραγματικά μικρό.
  2. Εμμονή στη συγκράτηση του αποτελέσματος. Μετά το τέλος της θεραπείας ο ασθενής παρακολουθείται για μεγάλο χρονικό διάστημα για να υπάρχει βεβαιότητα για τη διάρκεια του αποτελέσματος και να καθοδηγείται ο ασθενής και μετά τη θεραπεία.
  3. Εμπειρία και γνώσεις. Στα πάνω από 20 χρόνια που ασχολείται αποκλειστικά με την Ορθοδοντική ο ορθοδοντικός έχει θεραπεύσει μεγάλο αριθμό ασθενών.
  4. Έμφαση στη λεπτομέρεια, στην ποιότητα της θεραπείας και στην ικανοποίηση του ασθενή τόσο από το θεραπευτικό αποτέλεσμα όσο και από τη θεραπευτική διαδικασία, γιατί…
  5. Αγαπάμε τη δουλειά μας.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

στα ορθοδοντικά μας ιατρεία στο Περιστέρι και στο Ζωγράφου.