Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

  1. Ο ορθοδοντικός δεν επιθυμεί μόνο να αποκαταστήσει το πρόβλημα αλλά και η ορθοδοντική θεραπεία να αποτελέσει μια ευχάριστη εμπειρία και για τα δύο μέρη.
  2. Δίνεται μεγάλη σημασία στην πρόληψη και στην αποφυγή εξαγωγών μονίμων δοντιών.
  3. Προσφέρουμε Ορθοδοντική θεραπεία 6 μηνών. Η Ορθοδοντική 6 μηνών απευθύνεται σε ενήλικους ασθενείς, οι οποίοι επιθυμούν να ευθυγραμμίσουν μόνο τα πρόσθια δόντια. Ασχολείται μόνο με το αισθητικό μέρος της ανωμαλίας σύγκλεισης και όχι με το λειτουργικό. Δε διορθώνει τη σύγκλειση των οδοντικών τόξων και δεν ενδείκνυται σε όλες τις περιπτώσεις.
  4. Έλεγχος στοματικής υγιεινής κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Δίνεται μεγάλη σημασία στη στοματική υγιεινή. Ο ασθενής παραπέμπεται κάθε 6-8 μήνες, αν χρειαστεί και πιο σύντομα, στον οδοντίατρο για καθαρισμό ή θεραπεία ουλίτιδας.
  5. Ποιότητα στα υλικά που χρησιμοποιούνται. Τα υλικά δεν είναι ανακυκλώσιμα και προέρχονται όλα από γερμανικές ή αμερικάνικες εταιρίες.
  1. Οι τιμές είναι προσιτές και η πληρωμή γίνεται σταδιακά κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Αν υπολογιστεί σε βάθος χρόνου και διάρκειας του αποτελέσματος, το κόστος είναι πραγματικά μικρό.
  2. Εμμονή στη συγκράτηση του αποτελέσματος. Μετά το τέλος της θεραπείας ο ασθενής παρακολουθείται για μεγάλο χρονικό διάστημα για να υπάρχει βεβαιότητα για τη διάρκεια του αποτελέσματος και να καθοδηγείται ο ασθενής και μετά τη θεραπεία.
  3. Εμπειρία και γνώσεις. Στα 22 χρόνια που ασχολείται αποκλειστικά με την Ορθοδοντική ο ορθοδοντικός έχει θεραπεύσει μεγάλο αριθμό ασθενών. Το βιογραφικό του σημείωμα μπορείτε να το αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του ιατρείου (https://yourorthodontist.gr/).
  4. Έμφαση στη λεπτομέρεια. Διότι
  5. Αγαπάμε τη δουλειά μας.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

στα ορθοδοντικά μας ιατρεία στο Περιστέρι και στο Ζωγράφου.